Android ve iOS'u yerinden edecek yeni işletim sistemi geliyor: IndOS

Başarılı iki işletim sistemi Android ve iOS'un yanına bir işletim sistemi daha ekleniyor. Hindistan tarafından geliştirilen IndOS, Android ve iOS İLE rekabet edecek.

Başarılı iki işletim sistemi Android ve iOS'un yanına bir işletim sistemi daha ekleniyor. Hindistan tarafından geliştirilen IndOS, Android ve iOS ile rekabet edecek.

Android ve iOS platformları birbirleri ile rekabet içerisinde iken, yeni bir iştetim sistemi bu rekabete katılacak. Hindistan'da mühendisler tarafından geliştirilen IndOS'un, Android ve iOS'a alternatif sunulacağı belirtiliyor.

Business Standard'ın haberine göre, Üst düzey hükümet kaynakları projenin amacını Android ve iOS işletim sistemiyle rekabet etmek olarak açıklıyor.

İsminin açıklanmasını istemeyen üst düzey bir hükümet yetkilisi "Hindistan dünyanın en büyük mobil cihaz pazarlarından biri. Amacımız seçenek ve rekabet sağlayabilecek güvenli bir Hint mobil işletim sistemi oluşturmak" dedi. 

Beşiktaş gelecek sezon Avrupa'nın dışında kalabilir! Fransız aktör, cinsel saldırı suçlamalarıyla gözaltına alındı Kayınvalideye yapılan bu davranış affedilmedi
Sonraki Haber