Kayserispor'da Andrea Bertolacci, Abdulkadir Parmak, Mert Çetin ve Arif Kocaman için imza töreni

Kayserispor'da devre arası transfer döneminde takıma katılan Andrea Bertolacci, Abdulkadir Parmak, Mert Çetin ve Arif Kocaman için imza töreni düzenlendi. Kadir Has Stadyumu'nda düzenlenen imza törenine, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ve yönetim kurlu üyeleri ile futbolcular katıldı.

 İmza töreninde konuşma yapan Gözbaşı, "2 senedir sancılı dönemler geçirdik. İnşallah bu sezon başarılarımızla söz ettirmek istiyoruz. Şuan ligi ilk 10 takım içerisinde bitirmek istiyoruz. 'Düşme' kelimesini kullanmak kulüpte yasak. Asıl hedefimiz gelecek sene. Bu sene oturmuş bir kadro oluşturup gelecek sene farklı hedeflerle ilerlemek istiyoruz" dedi.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı açıklamasının devamında, "Alt yapıdan gelişenlerle de güçlenmek istiyoruz. Hem Doğan Alemdar'ı hem Emre Demir'i Avrupa kulüplerine gönderdik. Nurettin Korkmaz'ı da Portekiz'de bir kulübe gönderip gelişmesini istiyoruz. Yukatel Kayserispor'u futbol endüstrisi içerisinde kurumsal bir konuma getirmek ve kendi gelirini kendi yaratan bir modele dönüştürmek istiyoruz. Takımımız 5 maçtır yenilmiyor. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. Bugün aramıza katılan futbolcularımıza hoş geldiniz diyorum. Benim ve yönetimdeki arkadaşlarımız için zorlu bir dönem oldu. Transfer yasaklarıyla uğraşırken bu sporcu kardeşlerimizi buraya getirmek zorlu bir süreçti ama sonucu güzel oldu" ifadelerini kullandı.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"