Anadolu Efes'e evinde ağır yenilgi! Lacivert-Beyazlılar Zenit'e 79-90 mağlup

THY Euroleague'de seyircisi önünde oynadığı son iki maçı kazanan Anadolu Efes, 3'te 3 için Zenit St. Petersburg karşısına çıktı ancak beklenmedik bir yenilgi aldı... Son maçında Zalgiris Kaunas'ı 94-60 mağlup eden Efes, ilk yarısını 47-33 geride tamamladığı ve farkın bir ara 20'lere kadar çıktığı maçı 79-90 kaybettti.

Son şampiyon Anadolu Efes, THY Euroleague'in 8. haftasında Zenit St. Petersburg'u ağırladı. Sezona kötü bir giriş yapan ve ilk 4 maçını kaybettikten sonra evinde üst üste UNICS Kazan ve Zalgiris maçlarını kazanan Lacivert-Beyazlılar seriyi 3 maça çıkarmak istiyordu ancak kalk kıran bir yenilgi yaşadı.

Ergin Ataman'ın takımı ilk 3 çeyrekte 73 sayı yediği maçın son çeyreğinde 28 sayı üretse de artık çok geçti... Maçın 79-90 kazanan Zenit, deplasmanlarda 3. kez galibiyet sevinci yaşadı. 

14 üçlük bulan Xavi Pasqual yönetimindeki Rus ekibi ise ilk 8 haftada 5 maç kazanırken son maçında Baskonio'ya 29 sayı fark atmıştı.

2 galibiyette kalan Anadolu Efes'te 5 oyuncu çift hanelere ulaşsa da ilk 3 çeyrekteki görüntü ilerisi için düşündürdü... Temsilcimiz 11 Kasım'da ALBA Berlin'e konuk olacak.

Süper Lig'de günün VAR hakemleri açıklandı Sultanbeyli Belediyesi, "Bahar Temizliği" başlattı! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler!
Sonraki Haber