Anadolu Efes, THY Euroleague MVP'si Vasilije Micic'i takımda tutmayı başardı

Anadolu Efes, THY Euroleague MVP'si Vasilije Micic'le 3 yıllık sözleşme imzaladı. Sırp yıldızın her yaz NBA çıkışı bulunuyor. Sertaç Şanlı'yı Barcelona'ya kaptıran Lacivert-Beyazlılar, pota altına da önemli bir takviye yapma hazırlığında...

Anadolu Efes, Sırp yıldız Vasilije Micic'i kadroda tutmayı başardı. THY Euroleague zaferinin ardından NBA'e gitmesi beklenen 27 yaşındaki guard, Lacivert-Beyazlılar'la 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Geçen sezon THY Euroleague'de normal sezonun ve Final Four'un en değerli oyuncusu (MVP) seçilen Micic, 2018'de transfer olduğu Efes'te 3 yıl daha ter dökecek. Taraflar arasındaki anlaşma 3 yıllık ama Micic'in bu yaz dahil her yaz NBA çıkışı bulunuyor. 

Köln'de düzenlenen ve Anadolu Efes'in tarihindeki ilk Euroleague zaferini yaşadığı Final-Four'da CSKA Moskova ve Barcelona'ya 25'er sayı atan Micic, iki maçta ortalama 27 verimlilik puanıyla oynamıştı.

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında sıcak gelişme! İstanbullular hazırlanın: Hafta sonu elektrik olmayacak! Bahçeli: Kalkışma yapanın başı kesilmeli!
Sonraki Haber