Milano'ya kaybeden Anadolu Efes galibiyete hasret kaldı

Anadolu Efes evinde Milano'ya 69-72 mağlup olarak THY Eurolague'de 15 maçta 7 galibiyette kaldı. Geri dönüşünü galibiyetle tamamlayamayan Lacivert-Beyazlılar üst üste 4 maçtır kaybediyor. İtalyan ekibi ise Fenerbahçe Beko'dan sonra Efes'i de yenmeyi başardı.

THY Euroleague'in 15. haftasında Olimpia Milano'yla Sinan Erdem'de kozlarını paylaşan Anadolu Efes, parkeden 69-72 mağlup ayrıldı. İki gün önce Ataşehir'de Fenerbahçe Beko'yu 71-79 mağlup eden İtalyan ekibi, Milano'ya 2'de 2'yle dönüyor.

Lacivert-Beyazlılar bir ara 16 sayı geriye düştüğü ve ilk yarısını 31-46 geride tamamladığı maçın 3. çeyreğinde müthiş bir geri dönüşe imza attı. Rakibine yalnızca 6 sayı şansı tanıyan Efes, 21 sayı atıp son çeyreğe girilirken skoru 52-52'de eşitledi.

Maçı kazanma noktasına da getiren Ergin Ataman'ın takımı Shane Larkin'in maç sonuna taşıyamadı ve 21 top kaybıyla oynadığı maçın son bölümünde teslim oldu.

Üst üste 4. yenilgisini alan Anadolu Efes 7 galibiyette kalırken, Ettore Messina'nın takımı 9 galibiyete ulaştı.

Maçın adamı, 4'te 4 üçlükle 18 sayı üreten Kevin Punter olurken, Efes'te Vasijle Micic 20 sayı, 8 ribaund ve 5 asistle öne çıkan isim oldu.

Maduro'dan Türkiye duyurusu: Dostum Erdoğan'a selamımı iletiyorum! Türkiye’nin ilk nükleer güç santralinde çalışmalar devam ediyor! Kocaeli'de TEM'de beyaz eşya yüklü TIR yandı
Sonraki Haber