Anadolu Efes'ten Barcelona karşısında kritik galibiyet

Anadolu Efes 4 maçlık mağlubiyet serisini Barcelona galibiyetiyle sonlandırdı. THY Euroleague'de bu sezon istediği ritmi bir türlü bulamayan Lacivert-Beyazlılar'da Shane Larkin 37 verimlilik puanıyla maça damgasını vurdu....

THY Euroleague'in 16. haftasında Barcelona'yı ağırlayan Anadolu Efes, güçlü rakibini 86-79 mağlup etti. Lacivert-Beyazlılar bu kritik galibiyetle 4 maçlık yenilgi serisine son verdi. 

Sinan Erdem'deki mücadelenin ilk yarısı 43-43 eşitlike sona erdi. Efes, 3. çeyrekteki 25-11'lik farklı son çeyreğe avantjlı girdi ve 18-25'lik son çeyrek skoruna rağmen parkeden galip ayrıldı. Ergin Ataman'ın öğrencileri galibiyet sayısını 8'e yükseltti.

Shane Larkin 23 sayı, 8 asist ve 37 verimlilik puanıyla maça damgasını vurdu. Lacivert-Beyazlı ekipte Vasijle Micic 17, Krunoslav Simon da 16 sayıyla oynadı. Üst üste 2 yenilgisini alan ve 11 galibiyette kalan Barcelona'da Nikola Mirotic'in 18 sayısı yetmedi.

TCMB'den menkul kıymet tesisine ilişkin yeni karar! Yasmin Erbil sosyal medyayı salladı! İşte yürek hoplatan o pozlar... Avrupa'yı sallayan açıklama: Kendimizi Türk milleti olarak görüyoruz!
Sonraki Haber