Amerikalı rapçi JKsoLA, Ankaralı Namık'ın 'Kapıcı İzzet' türküsüyle coştu

Gerçek adı Jonathan Cory Knight olan, JKsoLA olarak bilinen ABD'li rapçi, Ankaralı Namık'ın dillere dolanan 'Kapıcı İzzet' türküsü eşliğinde dans edip eğlendiği anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. JKsoLA'nın 11 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımı viral oldu.

Amerikalı rapçi JKsoLA, milyonlarca takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü rapçi, çocuğuyla birlikte Ankaralı Namık'ın 'Kapıcı İzzet' şarkısı eşliğinde dans etti. JKsoLA'nın dans ettiği görüntüler, sosyal medyada viral oldu. Video, kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi.


TÜRK TAKİPÇİLERİNDEN YORUM YAĞDI

Rapçinin sadece dans etmekle kalmayıp şarkının İngilizce sözlerini tekrarlaması da izleyicilerin gözünden kaçmadı. Jksola'nın videosu, milyonlarca kişi tarafından izlenirken çok sayıda Türk kullanıcı, paylaşımı yorum yağmuruna tuttu.

ANKARALI NAMIK'TAN SONRA ÜMİT BESEN İLE DANS ETTİ

Jonathan Cory Knight, Türk takipçilerinin yoğun ilgisi ve gelen etkileşiminin ardından sonra ise Ümit Besen'in 'I Love You' şarkısında da dans ettiği görüntülerini yayınladı. ABD'li yıldızın bu paylaşımları büyük ilgi gördü.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jonathan Cory Knight (@jksola)'in paylaştığı bir gönderi

3 Mayıs Türkçüler Günü nedir? 3 Mayıs Türkçüler Günü önemi ne? 3 Mayıs Cuma mesajları Resimli, dualı, ayetli Cuma mesajları İsrail basını yazdı: Netanyahu ve güvenlik yetkilileri arasında sorun!
Sonraki Haber