Amerika'daki Fenerbahçe kutlamasında sahne alamamıştı! Hande Yener'den 'vergi krizi' iddiasına yanıt

Fenerbahçe USA Derneği’nin ABD'deki balosunda konser verecek olan Hande Yener'in baloya bir gün kala vize reddi aldığı için ABD'ye gidemediği iddia edilmişti. Hande Yener'den iddialara yanıt geldi.

New York'ta 22 yıldır faaliyet gösteren ve ABD’deki Fenerbahçelileri bir araya getiren Fenerbahçe USA Derneği geçtiğimiz günlerde bir balo düzenlemiş ve bolada Hande Yener'in sahne alacağı duyurulmuştu. Fakat baloya bir gün kala Yener'in vize reddi aldığı için sahne alamadığı iddia edildi. Hande Yener'in, daha önce turist vizesiyle ABD'ye gittiği ve burada konser verdiği belirtildi. Ünlü şarkıcının vergi ödemediği için yeni vize alamadığı öne sürüldü.

HANDE YENER İDDİAYI YALANLADI!

Hande Yener'den vergi krizi iddialarına yanıt geldi. Söz konusu iddiayı yalanlayan Hande Yener, red almadığını, vize başvuru sonucunun yetişmemesi nedeniyle konsere gidemediğini açıkladı. Şarkıcının, 2022 yılında ABD’ye konser için çalışma izni vizesi belgesiyle gittiği öğrenildi.

Terör destekçileri İsviçre'de Bayraktar TB2 maketi yaktı Vali Sezer'den Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi açıklaması Hudutsuz Sevda dizisinde ayrılık diziye damga vuracak...
Sonraki Haber