Amerika'da Fenerbahçe kutlamasında sahne alacaktı! Hande Yener'e vize şoku! Yerine çıkan isim ise...

Fenerbahçe USA Derneği’nin ABD'deki balosunda konser verecek olan Hande Yener'in baloya bir gün kala yaşadığı problem herkesi şaşkına çevirdi. Yener'in baloda sahne alamayacağı yerine başka bir sanatçının konser vereceği öğrenildi. İşte haberin detayları...

New York'ta 22 yıldır faaliyet gösteren ve ABD’deki Fenerbahçelileri bir araya getiren Fenerbahçe USA Derneği dün bir balo düzenledi.

Sabah’ın haberine göre, derneğin 2003'ten bu yana her yıl düzenlediği Geleneksel Fenerbahçeliler Balosu, bu yıl Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılına ithafen "Cumhuriyetimizin Işığında 100 Yıl Gururla" teması ile kutlandı.

HANDE YENER'İN YERİNE O İSİM SAHNE ALDI!

Baloda sahneye çıkacak isim Hande Yener olarak duyuruldu. Ancak, bir gün kala Yener'in vize sorunundan dolayı gelemeyeceği, yerine Gülşen'in çıkacağı belirtildi. Bir diğer iddia ise Hande Yener'in vergi krizi yaşamasıydı. Turist vizesiyle daha önce ABD'ye girip iş yapan ve bunun vergisini ödemeyen sanatçılara bu nedenle vize verilmiyor.

Amerika'da Fenerbahçe kutlamasında sahne alacaktı! Hande Yener'e vize şoku! Yerine çıkan isim ise...

Amerika'da Fenerbahçe kutlamasında sahne alacaktı! Hande Yener'e vize şoku! Yerine çıkan isim ise... ile ilgili etiketler Hande Yener Gülşen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.