Aman dikkat! Soğanı böyle tüketmek sağlığa zararlı...

Antibiyotik etkisi yaptığı bilinen soğanı böyle tüketmek sağlığınıza zarar verebilir. Sağlıklı olduğu bilinse de birçok besini bilgisiz şekilde kullanmak farklı etkilere sebep oluyor. İşte soğanın en doğru tüketim şekli...

Doğru tüketilmezse o bile sağlığa zarar veriyor... Çoğu yemekte kullanılan ve tat açısından da birçok bireyin severek yediği soğanı yanlış tüketmek sağlığa zarar veriyor. Doğal Antibiyotik olarak adlandırdığımız sebzenin en doğru kullanım şekli haberimizde...

TÜKETİM ŞEKLİ ÇOK ÖNEMLİ

Soğan insan sağlığı açısından son derece önemli bir gıda olurken, soğanın içeriğinde bulunan faydalardan yararlanabilmek için tüketim şekline dikkat etmek gerekmektedir.

Yapılan araştırmalar sonucunda soğanın çiğ bir şekilde dilimlenerek muhafaza edilmeye çalışılması büyük ölçüde bakteri ürettiği ortaya çıkmıştır. Soğanın bu şekilde tüketilmesi kişinin sağlığını tehlike altına atarken, soğanın faydalarından yararlanabilmek için soğanı taze taze dilimleyip tüketmeniz gerekmektedir.

3 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Ousmane Dembélé kimdir? Ousmane Dembélé kaç yaşında, nereli? Eurovision'a Filistin bayrağı ile girmek yasaklandı!
Sonraki Haber