Alüminyum Folyonun 3 pratik kullanımı...

Alüminyum folyo ile günü kurtarabileceğiniz 3 farklı kullanım şeklini sizin için derledik... Alüminyum folyoyu genelde fırında bir şey pişireceğimiz zaman ya da bir şeyleri sarmak için kullanıyoruz. Peki alüminyum folyonun bundan daha fazlasına yarayabileceğini hiç düşündünüz mü? İşte alüminyum folyonun günlük hayattaki 3 faydalı kullanımı:

Alüminyum folyo ile günü kurtarabileceğiniz 3 farklı kullanım şeklini sizin için derledik...

Alüminyum folyoyu genelde fırında bir şey pişireceğimiz zaman ya da bir şeyleri sarmak için kullanıyoruz. Peki alüminyum folyonun bundan daha fazlasına yarayabileceğini hiç düşündünüz mü?

İşte alüminyum folyonun günlük hayattaki 3 faydalı kullanımı:

1- PİL ÖMRÜNÜZÜ UZATIN


Piliniz bittiyse ve yenisini hemen temin edemiyorsanız, alüminyum folyoyu fotoğrafta göründüğü gibi kullanarak pilinizin ömrünü bir miktar uzatabilirsiniz.

2- Wİ-Fİ SİNYALİNİ GÜÇLENDİRİN

Alüminyum folyo ile Wi-Fi sinyalini güçlendirmek mümkündür. Folyoyu birkaç kez katlayın ve modemin arka kısmına bir aynaymış gibi yerleştirin.

3- KENDİ S PEN'İNİZİ YAPIN


Dokunmatik ekranlar, alüminyum folyoları algılar. İsterseniz ince bir çubuğun ya da bir kalemin ucuna alüminyum folyo sararak kendi S peninizi yapabilirsiniz. Ayrıca telefonunuz eldiveninizi algılamıyorsa, parmaklarınızın ucuna alüminyum folyo sarabilirsiniz.

Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Halkbank'tan ABD'de açılan ikinci hukuk davasına ilişkin açıklama Borsa günü rekorlarla tamamladı! İşte en çok kazandıran hisseler...
Sonraki Haber