Altınordu'yu deplasmanda mağlup eden Keçiörengücü zirveye yükseldi

TFF 1. Lig'de zirvenin yeni sahibi Keçiörengücü... Başkent ekibi 12. haftaya lider giren Altınordu'yu deplasmanda 0-2 mağlup ederek liderliğe yükseldi. Bordo-Mavililer'e İzmir'de 3 puanı getiren golleri Burak Aydın kaydetti.

TFF 1. Lig'in 12. haftasında, liderlik mücadelesi veren iki takım karşı karşıya geldi. Bornova'da Altınordu'ya konuk olan Keçiörengücü, 0-2 kazanarak kritik bir galibiyet elde etti.

Başkent ekibine galibiyeti getiren golleri 25'te penaltıdan, 57'de kafayla Burak Aydın kaydetti. Bordo-Beyazlılar galibiyet serisini 3 maça, puanını da 24'e yükselterek, 23 puanda kalan lider Altınordu'yu geçerek zirvenin yeni sahibi oldu.

Türk futbolunun "yetiştirici kulübü" olarak nam salan, bu sezon ise gözünü Süper Lig'e diken İzmir temsilcisi, 6 maç sonra sahadan yenik ayrıldı. Lacivert-Kırmızılı ekibin 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Teknik direktör Hamdi Yılmaz yönetimindeki Keçiörengücü hafta içi Giresunspor'la kozlarını paylaşacak. Altınordu ise aynı gün Adana Demirspor'a konuk olacak.

Burak Aydın & Soner Gönül, gol sevinci...
Buruk: Fenerbahçe'yle hem puan farkını açtık hem de... İçişleri Bakanlığı'ndan Ankara Emniyeti açıklaması! Gaziantep'te kazanan çıkmadı, puanlar paylaşıldı!
Sonraki Haber