Altın yatırımı yapacaklar dikkat! Mayıs ve haziranda daha da yükselecek!

Aşı uygulamaları ile düşüşe giren altının ons fiyatı bu hafta rekor bir yükseliş gösterdi. ABD'de yaşanan olumsuzluklar nedeniyle bu hafta altının ons fiyatı yüzde 3,53 değer kazanarak 26 haftanın en hızlı yükselişini yaşadı. Uzman isimler bu yükselişin mayıs ve haziranda da devam edeceğini öngörüyor. İşte altın yatırımı yapmayı düşünenlere tavsiyeler...

Bu hafta 1,843 dolar seviyesini gören ons altın, haftayı 1.831,2 dolardan tamamladı. Ons altının gösterdiği yükseliş eğiliminin mayıs ve haziranda da devam edeceğini söyleyen AA Finans Analisti İslam Memiş, "Altının gram fiyatının, altının ons fiyatından destek görerek yükseleceğini düşünüyoruz. Altın, jeopolitik riskler ve kripto para piyasasından dönen nakitler ile talep görebilir." dedi.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!