Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş net konuştu! Yatırım için tercih edilmesi gereken altın grubunu resmen açıkladı!

Gerek sosyal medya hesapları gerek YouTube kanalı gerek ise de katıldığı TV kanalları aracılığı ile yatırımcılara ve potansiyel yatırımcılara önemli bilgilendirmelerde bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, son dönemlerde hızla yükselen altın fiyatları ile ilgili konuştu. Uzman Memiş, ”Benim tercih” diyerek altın yatırımcıları için önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Küresel çapta yaşanan birtakım olumsuz gelişmeler, ülkemiz ekonomik durumunu doğrudan etkilemeye devam ediyor. Uluslararası alanlarda yaşanan bankacılık krizleri, devam eden Rusya- Ukrayna savaşı ve daha pek çok gelişme hem döviz kurlarını hem de altın fiyatlarını yükseltmeye devam ederken ülkemizde de yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri sebebi ile piyasalarda bir belirsizlik durumu hakim olmaya başladı. Bu noktada birikimlerini hangi alanlarda değerlendirmeleri gerektiğini kestiremeyen birçok kişi uzman yorumlarını yakın takip altına aldı. Arama motorlarında sıklık ile sorgulanan isimlerden birisi ise Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş oldu.

Uzun süredir hem ülke içi hem de uluslararası gelişmeleri değerlendirerek döviz kurları ve altın fiyatları ile ilgili öngörülerini paylaşan Uzman İslam Memiş, YouTube hesabı üzerinden yeni bir video yayınladı. Savaş dönemlerinde dahi güvenli liman olarak değerlendirilen altın piyasasına dikkat çeken Uzman Memiş, kendi altın grubu tercihini açıklayarak önemli bilgilendirmelerde bulundu.

HANGİ ALTIN GRUBUNA YATIRIM YAPILMALI?

YouTube kanalı üzerinden yayınlamış olduğu yeni videosunda yatırımcıları ve potansiyel yatırımcıları bilgilendiren Uzman Memiş, “Bugünlerde özellikle hangi altın grubunun satın alınması gerektiği merak ediliyor” ifadelerini kullandı. Uzman Memiş, sözlerine şu şekilde devam etti: “Çeyrek mi, cumhuriyet mi, has altın mı, külçe altın mı? Yoğun talep karşısında ya da piyasalarda karmaşanın olduğu dönemlerde işçilikler koyuluyor bu durum da vatandaşı ya da altın alımı yapacak olan insanları zarara uğratıyor.”

TERCİHİNİ AÇIKLADI!

Paket gram altınlarda işçiliğin yüksek olduğunu ifade eden Uzman Memiş, şu açıklamada bulundu: “Benim tercih ettiğim grup ‘Astar altını’ dediğimiz çekili altın. Astar altın daha avantajlı. Bugünlerde çeyrek altınlarda 40- 50 TL, cumhuriyet altınında 100- 150 TL işçilik var.”

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği yat yarışları nedeniyle askıya alındı Nihal Candan kilo alırsa tekrar cezaevine dönecek mi? Rum kredi derecelendirme şirketi Türkiye'nin kredi notunu yükseltti
Sonraki Haber