Altın kalpli eldiven Garbis Zakaryan sergisi Beyoğlu'nda açıldı

Türkiye'nin ilk profesyonel milli boksörü Garbis Zakaryan'ın anısına Beyoğlu Belediyesinin İstiklal Caddesi'nde hazırladığı sergi açıldı. Sergi açılışına Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ve Türkiye Ermenileri Patriği Sahak Maşalyan katıldı.

Açılışta konuşma yapan Yıldız, "Zakaryan bize birlik olmayı, beraber olmayı, kardeşçe yaşamayı, hüznü tadarken de öğretti, şampiyon olduğunda o zaferin coşkusunu hep birlikte yaşarken de öğretti. Kendisini minnetle anıyoruz, rahmetle anıyoruz. Bu topraklarda yüzlerce yıl daha biz kardeşçe nasıl yaşadığımızı bütün dünyaya hep birlikte göstereceğiz. Bu serginin de buna vesile olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Akaryakıtta yeni dönem bugün başladı Son 7 yılın en büyük Güneş patlaması gerçekleşti Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Altın yatay seyirde! İşte 15 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları