Altay, Balıkesir'de 3 puanı 3 golle aldı

TFF 1. Lig'de Giresunspor'un düşüşü devam ederken gerilerden gelen Adana Demirspor ile Altay, zirve yarışında heyecanı katladı... Balıkesir deplasmanında 3-0 kazanan Altay, galibiyet serisini 3'e çıkarıp zirveyle puan farkını 6'ya indirdi.

TFF 1. Lig'in 26. haftasında Balıkesirspor'a konuk olan Altay, 3 puanı 3 golle aldı. İzmir'in Siyah-Beyazlı ekibi galibiyet serisini 3 maça, puanını da 47'ye yükselterek Süper Lig hedefine giden yolda bir engeli daha aştı.

Teknik direktör Osman Özköylü'yle yola devam eden Altay, lider Giresunspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ettikten sonra geçen hafta da evinde Tuzlaspor'a 5 çekmişti. Balıkesir'de Altay'a galibiyeti getiren golleri ilk yarıda Kappel ve Erdem Uğurlu, maçın son dakikasında Cebrail Karayel attı.

Küme düşme tehlikesini hissetmeye başlayan Balıkesirspor 26 puanla 15. sırada kaldı. 6 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Kırmızı-Beyazlılar 27. haftada Ümraniyespor'a konuk olacak. Altay ise Menemenspor'u ağırlıyor.

TUZLASPOR'DA ŞOK İSTİFA 

TFF 1. Lig'de bugün evinde Ümraniyespor'a 1-0 mağlup olan Tuzlaspor'da teknik direktör Taner Taşkın, ikinci kez çalıştırmaya başladığı takımda aynı enerjiyi yakalayamadığını ifade ederek, istifa ettiğini duyurdu.

Günün diğer maçında Menemenspor'la Adanaspor 0-0 berabere kaldı.

4 Mayıs 2024 Cumartesi TJK at yarışı programı açıklandı! Yaza girerken final yapan diziler hangileri? 3 Mayıs 2024 Cuma TJK at yarışı sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber