Almanya’da vahşet! Türk öğretmen başına vurulan sert bir cisimle ağır yaralandı

Almanya’nın Ulm şehrinde bulunan bir okulda öğretmenlik yapan Kürşat Murat Güçlü,başına vurulan sert cisimle ağır yaralandı.Okul çıkışı saldırıya uğrayan genç Türk öğretmen Güçlü’nün,kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındığı öprenildi.Polis görgü tanıklarından yardım isteyerek yaya kaçtığı düşünülen saldırganın kimliğini belirlemeye çalışıyor.”Cinayete teşebbüs” olarak başlatılan soruşturma için özel bir ekip kurulduğu ifade edildi.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Yüzbinlerce gurbetçinin yaşadığı Almanya’da yine Türklere saldırılar başladığı için endişe yaşanıyor.

GENÇ TÜRK ÖĞRETMEN BAŞINA SERT CİSİMLE VURULARAK AĞIR YARALANDI

Almanya’da Türkler arasında endişe yaratan olay, dün akşam Almanya’nın Ulm şehrinin Wiblingen kasabasında meydana geldi. SuperHaber’in yerel kaynaklardan aldığı bilgilere göre, olay 26 Şubat Pazartesi günü saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Öğretmenlik yapan Kürşat Murat Güçlü, görev yaptığı Sägefeld Grund Werk Realschulede adlı okulun
çıkışında, henüz kimliği belirsiz bir kişi tarafından kafasına sert bir cisimle vurularak ağır yaralandı.

GÜÇLÜ YOĞUN BAKIMA ALINDI HAYATI TEHLİKESİ BULUNUYOR

Saldırıdan sonra olay çevresinde bulunanlar ambulansı ve polisi aratarak yardım istediler. Kısa sürede olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan genç öğretmen Güçlü’nü ,kafatasında kırıklar olduğu ve beyin kanaması geçirdiği anlaşıldı. Doktorların ilk müdahalesinin ardından saldırıya uğrayan öğretmen Güçlü’nün yoğun bakım ünitesine alındığı ve hayatı tehlikesinin devam ettiği açıklandı.

POLİS SALDIRGANIN YAKALANMASI İÇİN GÖRENLERDEN İHBAR BEKLİYOR

Çevresinde ve görev yaptığı okulda çok sevildiği belirtilen öğretmen Kürşat Murat Güçlü’nün saldırıya uğramasınınbüyük üzüntü yarattığı ifade edildi. Öte yandan polisin yaptığı araştırmalarda ,öğretmen Güçlü’ye saldıran kişini ,yetişkin bir erkek olduğu düşünülüyor. Polisin daha fazla bilgi paylaşmaktan kaçındığı saldırıda polisin olayı görenlerden ihbar beklediği vurgulandı. Yine olayı soruşturan polis sözcüsü, şüphelinin yaşı ile kimliğinin de soruşturma konusu olduğunu ve şu anda net bir şey söylenemeyeceğini belirtti.

ALMAN POLİSİ OLAY İÇİN ÖZEL BİR EKİP KURDU

Almanya’da ırkçılığı ve Türk düşmanlığını akla getiren olay sonrası polisin saldırganın kim olduğu ile saldırının amacı hakkında bir bilgiye ulaşamadığı bildirildi .Alman polisinin görgü tanıklarından yardım isteyerek yaya kaçtığı düşünülen saldırganın kimliğini belirlemeye çalıştığı kaydedildi.Bu arada,”Cinayete teşebbüs” olarak başlatılan soruşturma için cinayet bürosunun olayla ilgili "Säge" kod adlı özel bir ekip kurulduğu ifade edildi.

Devlet Bahçeli MHP Grup Toplantısı'nda konuşuyor! Silivri'de işçi servisi kaza yaptı! 1'i ağır 6 yaralı İlk destek DEM'den! CHP de provokasyona alet oldu...
Sonraki Haber