Almanya'da korkutan patlama! Yaralılar var...

Almanya'da tren istasyonunun yakın bir bölgede patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 3 kişi yaralanırken patlamanın nedeni hakkında net bir açıklama yapmadı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken tren seferleri durduruldu.

Almanya'nın münih kentinde Donnersbergerbruecke tren istasyonunun yakınlarında bir patlama meydana geldi. Patlama sonrası olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Patlama sonrası ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı. 

Münih polisi Peter Werthmann konuyla ilgili yaptığı açıklamada patlamanın gerçekleştiği bölgenin trafiğe kapatıldığını belirterek, "Şu anda kriminal bir olay olup olmadığı konusunda bir kanıt yok. ilk bulgulara göre 3 yaralımız var. Tehlike bölgesi büyük ölçüde kordona alındı. Ana güzergahta tren seferleri durduruldu. "dedi. 

Öte yandan polis güçleri patlamanın nedeni hakkında henüz net bir açıklama yapmadı. 

 İKİNCİ DÜNYA SAVAŞI'NDAN KALMA BOMBA İNFİLAK ETTİ

Bölgeye sağlık ekiplerinin yönlendirildiği belirtildi. Alman medyası, patlamanın İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bir bombanın, inşaat alanında infilak etmesi sonucu meydana geldiğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit polisin ailesine başsağlığı mesajı Şırnak'ta askeri araç devrildi! 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralı... Ömer Çelik, AK Parti MYK toplantısı sonrası açıklama yapıyor!
Sonraki Haber