'Allah'ın yardımıyla F.Bahçe'yi yeneceğiz'

Galatasaray'ın Cezayirli oyuncusu Sofiane Feghouli, Fenerbahçe derbisi öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte Feghouli'nin sözlerinden öne çıkanlar...

FENERBAHÇE'Yİ YENMEK İSTİYORUZ

"Son iki seneye baktığımızda bir önceki sene sondan önceki gün ondan önce de iki hafta önce şampiyon olduk. Taraftarımız için önemli maç, kazanmak istiyoruz. Allah'ın da yardımıyla Fenerbahçe karşısından galibiyetle ayrılmak istiyoruz, bu motivasyonla olacak. Bu galibiyet taraftarlarımız için çok önemli. Kendimizi Fenerbahçe maçına hazır hissediyoruz"

MALATYA MAÇINDA NEDEN OYNAMADI?

"Kötü bir şeyim yok. Yaz boyunca çok dinlenemedim, teknik ekip beni dinlendirmeyi tercih etti. Bir sonraki maça yüzde 100 çıkmam için bu önemliydi"

TARAFTARIMIZ HEP DESTEK OLUYOR

"Galatasaray taraftarı olmadan Galatasaray var olamaz. Bize hep destek oluyorlar. Onların desteği çok önemli, onlar için kazanmak istiyoruz. Geçen sene Fenerbahçe'yi de yenebilirdik ama kararlar lehimize olmadı hakemlerin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum, kendimize ve takımımıza güveniyorum"

21 Mayıs 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! Beyaz Saray'dan İran'ın suikast suçlamalarına yanıt! 21 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte bugünün kararları
Sonraki Haber