Alkollü kadına eroin enjekte edip, ölümüne neden olan iki sanığa hapis cezası...

Başkent'te gittiği akaryakıt istasyonunda tanıştığı iki kişi ile beraber evine giden ve burada uyuşturucu kullanan genç kadın, hayatını kaybetti. Kadının ölümüyle ilgili yapılan duruşmada her iki sanıkta "olası kast ile adam öldürme" suçundan 16 yıl 8'er ay hapis cezası aldı.

Ankara 33. Ağır Ceza Mahkemesinde karara bağlanan dava dosyasına göre, 17 Ağustos 2019 tarihinde saat 07.30 civarında Damla Kiraz (30) otomobiline yakıt almak için Altındağ ilçesindeki bir benzin istasyonuna girdi. Buradaki fırını işleten sanık Uğur Kara (35), Kiraz'ın arabasını tehlikeli kullandığını fark edip aracın yanına gitti. Kiraz ile sohbet etmeye başlayan Kara'nın yanlarına bir süre sonra davanın diğer sanığı Abdulhalim Cebeci (26) geldi. Kiraz'ın alkollü fark eden ikili, kadının aracına binerek benzin istasyonundan ayrıldı.

Cebeci araçta Kiraz'ın kolundaki şırınga izlerini fark edip kadına uyuşturucu kullanmayı isteyip istemediğini sordu. Kadının uyuşturucu kullanmak istediğini söylemesi üzerine bir adrese giderek uyuşturucu madde satın aldılar ve daha sonra Kiraz'ın Keçiören'deki evine gittiler. Kokain alan Cebeci, Kiraz'ın koluna eroini enjekte etti. Kara ise uyuşturucu madde kullanmadı. Uyuşturucu maddeyi almasından kısa bir süre sonra fenalaşan Kiraz'ı, her iki sanık kucaklayarak araca bindirip hastaneye götürdü. Hastanede sağlık görevlilerine kadının uyuşturucu kullandığını ve bu sebeple fenalaştığını belirten sanıklar, daha sonra buradan uzaklaştı. Genç kadın, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den