Alişan ile Demet Akalın'n 6 yıllık küslüğü sona erdi!

Geçtiğimiz günlerde baba olan şarkıcı Alişan ve 6 yıldır küs olduğu meslektaşı Demet Akalın, canlı yayında barıştı. 2.Sayfa programına telefonla bağlanan iki isim yıllar sonra karşı karşıya geldi. Birbirinin sesini duyunca gözyaşlarına boğulan ikili, konuşmakta güçlük çekti.

6 yıl önce küsen ve sosyal medyada dahil birbirlerini engelleyen Demet Akalın ve Alişan, canlı yayında gözyaşları içinde barıştı.

6 YILLIK KÜSLÜK BİTTİ 

2 Sayfa programının sunucuları, Alişan'ın bebeğinin doğum videosunu beğenen Demet ile Alişan arasındaki küslüğü bitirmek için harekete geçti. Sunucular, Demet ve Alişan'ı telefonla arayarak 6 yıl sonra ilk kez konuşturdu. Birbirlerinin seslerini duyan Demet ve Alişan, canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı.

"Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Oyuncular İsmail Kartal'ın saçmalıklarına gülüyor! Bu gece kovarım" Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Galatasaray para basıyor! 2.5 milyar TL'lik dev gelir kasaya girecek Memur ve emeklilerin gözü zam oranlarında!