Alişan, Eda Erol'u çabuk unuttu!

Esra Erol'un kardeşi Eda Erol'la olaylı bir birlikteliğin ardından olaylı bir ayrılık süreci yaşayan şarkıcı Alişan, yeni bir aşka yelken açtı.

Çağla Şıkel ile başrolleri paylaşacağı dizisinin çekimlerine devam eden Alişan'ın dizi çekimleri sırasında sık sık mesajlaşması gözlerden kaçmadı. Ünlü sanatçının telefonunu elinden düşürmemesi yeni bir aşka yelken açtığı söylentilerini güçlendirdi.

Eda Erol ile geçtiğimiz Haziran ayında nişanlanıp Eylül ayında ayrılan Alişan'ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

İSMİNİ SIR GİBİ SAKLIYOR

Kanal D'de başlayacak olan "Dostlar Mahallesi" dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan ünlü şarkıcının yeni bir aşka yelken açtığı ve sevgilisinin ismini sır gibi sakladığı öğrenildi.

GİZLİ GİZLİ KONUŞUYOR

Sette cep telefonuyla sürekli mesaj yazan, gizli gizli telefonda konuşan Alişan'ın bu durumu ekip arkadaşlarının da dikkatini çekti. Alişan'ın yakın arkadaşlarının "Yeni aşk mı?" sorularını geçiştirip gülmekle yetindiği konuşulanlar arasında.

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması! İşte 16 Mayıs güncel fiyatlar PKK/KCK'lı teröristler Ahmet Bayar ve Ahmed İbrahim El Ahmed öldürüldü Ülke felaketi yaşıyor... 150 ölü, 112 kayıp var!
Sonraki Haber