Alişan Cumhurbaşkanı'na verdiği sözü tutamadı!

Düğün hazırlıkları yapan ve düğün için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müsait programını bekleyen Alişan, ani bir kararla nişanlısı Eda Erol'dan ayrıldı.

Dün sosyal medya hesabından açıklama yapan Erol, "Değerli nişanlımla yollarımızı ayırdık" mesajını paylaşmıştı, daha sonra da Erol'un ablası Bihter Erol tarafından, "Kardeşimin hesabı hacklendi' diye bir mesaj paylaşıldı. Ardından da Bihter Erol bu mesajı sosyal medya hesabından sildi.

AYRILIĞIN SEBEBİ ESKİ SEVGİLİ Mİ?

Esra Erol'un daha önce yaptığı evlilik programının yapım koordinatörü olan Ogan Şenyolcu ile uzun süreli birliktelik yaşayan Eda Erol bu ilişkiden sonra Alişan ile nişanlanmıştı.

Ogan Şenyolcu'nun ilişkinin ardından yaptığı açıklama ise şöyle; "Eda ile birbirimizi çok seviyorduk 2 gün kendisinden haber alamadım, bir baktım Alişan ile nişanlanmışlar. Alişan oyuna geliyor..."

Bugün sosyal medya hesabından açıklama yapan Alişan ise Eda Erol ile ayrıldıklarını doğruladı.

Alişan'ın yaptığı açıklama ise şöyle;

"Eda ile nişanı attığımız haberleri doğrudur.Birlikteliğimizi evlilikle sonuçlandırmak isterdik fakat maalesef olmadı. Nişanlılık zaten birbirini tanıma sürecidir.Biz bu süreçte anlaşamayacağımızı anladık."

Rekabet Kurulu'ndan Google'a 296 Milyon lira para cezası İşte sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan dünya yıldızları! İçişleri Bakan Yardımcısı Turan'dan Kobani Davası kararlarına yorum
Sonraki Haber