Ali Koç'un gönlündeki hoca ortaya çıktı!

Sarı-lacivertli taraftarlar "Ersun Yanal" dese de Ali Koç başkanlığındaki yönetimin yabancı bir isimden yana olduğu belirtiliyor. Bu isimlerden biri, sezon öncesi yaz aylarında da gündeme gelen Leonardo Jardim.

Portekizli hoca Leonardo Jardim, Ekim 2018'de Monaco ile yollarını ayırdıktan sonra takım çalıştırmadı. 44 yaşındaki Jardim'in Fenerbahçe'nin maç görüntülerini izlediği ve sarı-lacivertli yönetime takımdaki eksikler hakkında rapor verdiği ileri sürüldü.

Tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan, Phillip Cocu'nun ardından Erwin Koeman'la da istikrarsız sonuçlar alan Fenerbahçe'de devre arasında takımın yeni bir teknik direktöre emanet edilmesi gündemde.

Sarı-lacivertli taraftarlar 'Ersun Yanal' dese de Ali Koç başkanliğındaki yönetimin yabancı bir isimden yana olduğu belirtiliyor. Bu isimlerden biri, sezon öncesi yaz aylarında da gündeme gelen Leonardo Jardim.

Yine İzmir yine taksiciye darp! Saldırının silahı: Kaldırım taşı! Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı! İstanbul'da doktora saldıran hasta hakkında yeni gelişme!
Sonraki Haber