Ali Koç'tan Murat Kurum'a yerel seçim öncesi destek! Herkes ters köşe oldu...

AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum Beşiktaş ve Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe'yi de ziyaret etti. Sarı-Lacivertliler'in Başkanı Ali Koç ile görüşen Kurum, İBB seçimleri öncesi Başkan Koç'tan da destek aldı.

AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum seçim çalışmaları kapsamında İstanbul kulüpleri Beşiktaş ve Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe Kulübü'nü de ziyaret etti. Sarı-Lacivertliler'in başkanı Ali Koç ve İBB Başkan Adayı Murat Kurum görüşmenin ardından kameralar karşısına geçti. Koç ziyareti değerli bulduklarını söyleyerek Kurum'a seçim sürecinde başarılar diledi.

KOÇ: BAKANIMIZA BU YARIŞTA BAŞARILAR DİLİYORUM

"Çetin bir seçim süreci başlıyor. Güzel bir yarış olmasını diliyorum. Sayın Bakanımıza bu yarışta başarılar diliyorum. Allah yolunu açık etsin. Kendisiyle yapabileceğimiz bazı projeleri konuştuk" ifadelerini kullandı.

KURUM: TAKIMLARIMIZLA ÇOK BÜYÜK BİR UYUM İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

Devamında söz alan Murat Kurum ise, ''Göreve geldiğimizde takımlarımızla çok büyük bir uyum içerisinde, ahenk içerisinde güle oynaya maça gideceğimiz, ve oradan zevk alacağımız, huzur duyacağımız maçları yapmış olacağız. İstanbul'umuzu bu manada yeni statlarıyla, spor merkezleriyle şehrin her yerine yayılan spor alanlarıyla donatıyor olacağız'' dedi.

Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası! 4 isim beraat etti... İş Bankası ve Anadolu Sigorta'dan ihracata önemli katkı Beşiktaş'ta Joe Worrall pişmanlığı! İngiliz stoperin kalemi kırıldı
Sonraki Haber