Ali Koç'tan herkesi şaşkına çeviren Acun Ilıcalı kararı! Güne damgasını vuran haber: "Başkan, Acun'u yönetimine alacak ve başkan adaylığı için hazırlayacak"

Fenerbahçe'de yazın gerçekleşecek seçim öncesi Ali Koç'tan flaş Acun Ilıcalı hamlesi geldi... Sarı lacivertli kulüpte Sadettin Saran ve Aziz Yıldırım isimleri de konuşulurken, Ali Koç'un yeniden aday olup yönetimine de Acun Ilıcalı'yı alacağı ve geleceğin başkanı olarak hazırlayacağı iddia edildi.

"ALİ KOÇ ACUN ILICALI'YI YENİ YÖNETİME ALACAK"

Türkiye Kupası'ndan elenen, Süper Kupa'yı da Galatasaray'a hediye eden Fenerbahçe'de gözler 2 puan geride son 7 haftaya girdiği Süper Lig ve ilk maçında yenildiği Konferans Ligi'ne çevrilmiş durumda. Başkan Ali Koç, elde kalan 2 kupada da şampiyonluk iddiasını her fırsatta yineliyor. Ancak yönetimin önünde bir başka önemli süreç daha var: Seçimler...

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı Gaziantep'te korkunç kaza!