Ali Atay ile Hazal Kaya'nın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

5 yıllık birlikteliğin ardından Şubat 2019'da Ali Atay nikah masasına oturan oyuncu Hazal Kaya, aynı yıl içinde çocukları Fikret Ali'yi dünyaya getirmişti. İkinci bebeğine 3 aylık hamile olan Hazal Kaya bebeğinin cinsiyetini açıkladı. Fikret Ali'ye kız kardeş geliyor.

31 yaşındaki oyuncu Hazal kaya ile 45 yaşındaki oyuncu, müzisyen ve film yönetmeni Ali Atay'dan kısa süre önce güzel haber gelmişti. Çiftin ikinci bebeklerini bekledikleri ortaya çıkmıştı. Ali Atay ile Hazal Kaya'nın ikinci bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Hazal Kaya, ikinci bebeğinin cinsiyetini konserde açıkladı.

Yakın arkadaşı Selin Şekerci’yle konsere giden Hazal Kaya, basın mensuplarıyla sohbeti sırasında bebeğinin cinsiyetini açıkladı. Ali Atay ile mutlu bir evliliği olan Hazal Kaya, Selin Şekerci ile Melike Şahin'in konserini dinlemeye gitti. Konserde gazeteciler ile sohbet eden Hazal Kaya, bebeğinin cinsiyetini ilk kez açıkladı. İkinci bebeğine hamile olan Kaya, cinsiyetinin kız olduğunu duyurdu.


İKİNCİ ÇOCUKLARI KIZ OLACAK

Ünlü oyuncu Kaya, kapıda bekleyen basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmedi. Keyifli halleri ile dikkat çeken Hazal Kaya, bebeğinin cinsiyetini de ilk kez basın mensuplarıyla paylaştı. Buna göre ünlü oyuncunun kız bebek beklediği öğrenildi.

6 yıllık beraberliğin ardından meslektaşı Ali Atay’la nikah masasına oturan güzel oyuncu, 2019 yılında oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirerek ilk kez anne olmanın heyecanını yaşamıştı.

Sivas'ta müstakil eve yıldırım düştü! Evin son hali dehşete düşürdü! Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili İsrail'in rezil iddiaları yalanlandı Bayern Münih - Real Madrid maçı canlı anlatım!
Sonraki Haber