Alfa Romeo ilk SUV modeli Tonale’yi Türkiye’de satışa sundu

2 FARKLI MOTOR 2 FARKLI ŞANZIMAN

Temmuz ayında hibrit motorlu özel serisi 'Edizione Specile' versiyonu ön siparişe açılan Tonale, Ekim ayı itibariyle de Sprint, Ti ve Veloce olmak üzere üç farklı donanım seviyesi ile satışa sunuldu. Tonale'nin kaputunun altında ise, 1.5 litrelik hibrit ve 1.6 litrelik dizel motorlar görev yapıyor.

Tonale'nin 160 beygirlik hibrit güç ünitesi, 1.5 litrelik 4 silindirli turbo benzinli motor ve 48 volt bataryaya sahip 15 kw’lık elektrik motorun birleşiminde oluşuyor. Bu versiyonda hibrit motor gücünü 7 ileri otomatik şanzımanla tekerleklere aktarıyor.

1.6 litrelik dizel güç ünitesi ise, 130 beygir güç ve 320 Nm tork üretiyor. Önden çekiş sistemi ile birlikte gelen bu motorda 6 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman seçeneği sunuluyor.

Tonale, Ekim ayından itibaren 1 milyon 249 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunulmuş durumda.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Toz taşınımı, kuvvetli sağanak ve yükseklerde kar erimesine dikkat! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza!