Alfa Romeo ilk SUV modeli Tonale’yi Türkiye’de satışa sundu

Lansmanda hazır bulunan Alfa Romeo Global Pazarlama ve İletişim Başkanı Francesco Calcara da, Alfa Romeo'nun, Stellantis grubunun global premium markası olduğunun altını çizerek, "Küresel bir otomobil olan Tonale, Avustralya’dan Japonya’ya, Amerika’dan Çin’e, tüm global pazarlarda yer alacak. Bu sebeple de Avrupa ve Asya’nın buluşma noktası olan İstanbul, Tonale’yi tanıtmak için mükemmel bir yer" diye konuştu.

Calcara, İtalyan markanın 2027’den itibaren sadece elektrikli otomobil üreteceğini de aktararak, "2023 yılında Tonale’nin şarj edilebilir hibrit versiyonu satışta olacak. 2024 yılında ise markanın elektrikli motor gamının yanında ürün gamında yer alacak içten yanmalı motorları satışa sunacağız. 2025’te ise Alfa Romeo’nun ilk tamamen elektrikli modeli tanıtılacak ve plan dahilinde Türkiye pazarında da satışa sunulacak. 2027 yılından itibaren ise Alfa Romeo ürün gamının tamamı elektrikli olacak ve markanın 0 emisyon hedefine ulaşmış olduğunu göreceğiz" bilgilerini paylaştı.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu