Aleyna Tilki'den Demet Akalın'a cevap: Herkes görecek!

Dünya starı olmak istediğini her fırsatta dile getiren ve geçtiğimiz haftalarda İngilizce şarkısı 'Retrograde'i çıkaran Aleyna Tilki, Bebek'te objektiflere yansıdı. Tilki, bir dönem arasından su sızmadığı ve geçtiğimiz hafta kendisiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yapan Demet Akalın'a yanıt verdi.

ALEYNA'DAN DEMET'E YANIT 
Geçtiğimiz gün sunuculuğunu üstlendiği programda konuşan Demet Akalın, Aleyna ile ilgili "Dünya starı olacağım dedi, yazık bak çocuk dizisinde oynuyor. 'Kimse bana destek olmuyor' demiş, biz destek olsak ne olacak? Bize kimse destek olmadı. Ben ilk çıktığında ona çok destek oldum. Ben dünya starı olacağım deyip üç sene sonra çocuk dizinde başrol oldu. Artık Hira bile izlemiyor onun dizisini" demişti.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!