Aleyna Tilki yeniden Hatay'da

''Artık bir ayağım Hatay'da'' diyen Genç popçu Aleyna Tilki, ikinci kez soluğu afet bölgesinde aldı. Depremzede çocuklarla çekilen bir fotoğraf karesini Instagram hesabından yayınlayan Tilki, "Bugün Hatay'dayız. Çocuk olan çadırkentler ve bölgeler bana mesaj atsın" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde meslektaşı Sefo ile birlikte Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'a giden ve çocuklarla vakit geçiren Aleyna Tilki yeniden Hatay'a gideceğini duyurmuştu. 3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından bir paylaşımda bulnan gen.ç şarkıcı ''Bugün tekrar hataya gidiyorum. Orada çocuk olan çadır kentler ve bölgeleri bana mesaj atabilirsiniz. Sonra da Adıyaman’a geleceğim. Oyuncaklar hazır 💓 Tüm çocuklar birbirinden güzel,gözleri çok şey anlatıyor💕 Benim telimden foto çekmek istemişlerdi🥹💓çok tatlılardı çok akıllılardı 💓 çok güçlülerdi ve çok masum💓'' ifadelerini kullanmıştı.

 Aleyna Tilki bir kez daha Hatay'a gitti. Hatay'dan sonra Adıyaman'a da gideceğini belirten Tilki, çocuklarla vakit geçirerek onlara moral verdi. Depremzede çocuklarla çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü şarkıcı, "Bugün Hatay'dayız. Çocuk olan çadırkentler ve bölgeler bana mesaj atsın" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde bir AVM'de görüntülenen şarkıcı, "Artık bir ayağım Hatay'da. Sık sık gidip geliyorum oraya, oradaki çocuklarla aramda çok güzel bir bağ oldu. Zor zamanlarında onların yanında olmak ve onlarla güzel vakit geçirmek tüm çocuklar için iyi oluyor" demişti.

Acun Ilıcalı'nın acı günü! Amcası hayatını kaybetti Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama Binlerce Galatasaray taraftarı geceyi Rams Park'ta geçirdi
Sonraki Haber