Alexander Sörloth'un #CometoTrabzon isyanı... Yeter artık!

Trabzonspor’un yeniden kadrosuna katmak istediği ve bu noktada taraftarların da sosyal medyadan 3 milyonu aşkın yorum gönderdiği eski golcüsü Alexander Sörloth, bordo-mavili taraftarlara "yeter artık" diyerek isyan etti.

Trabzonspor formasıyla Süper Lig'de gol krallığı yaşadıktan sonra kariyeri Bundesliga zengini RB Leipzig'de devam eden Alexander Sörloth, bordo-mavili taraftarların ‘geri dön’ çağrılarına yanıt verdi.

Norverçli santrfor, Twitter hesabından Trabzonspor taraftarlarına yönelik yaptığı paylaşımda, “Merhaba Trabzonspor taraftarları. Sevginizi ve desteğinizi takdir ediyorum ama lütfen beni aramayı ve mesaj göndermeyi bırakın. Bu hayatımı çok stresli hale getiriyor. Yeter artık” ifadelerine yer verdi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun Sörloth'la yeniden ilgilendiklerini belirten açıklamasının ardından gaza gelen Trabzonspor taraftarı sosyal medyada "Come to Trabzon" kampanyası başlatmış ve 25 yaşındaki yıldızı geri dönmeye ikna etmeye çalışmıştı. İlgiden bunalan Sörloth dayanamayıp çareyi "yeter artık" demekte buldu.

Sörloth'un Intagram paylaşımının altına 3 milyondan fazla yorum bırakan Trabzonsporlular bu şok açıklamadan sonra kampanyayı bırakacak mı merak ediliyor... 

Bakan Şimşek'ten kritik enflasyon açıklaması Alina Boz ile Umut Evirgen boşanıyor mu? Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu...
Sonraki Haber