Alex de Souza’dan dikkat çeken paylaşım: Jorge Jesus'a Türkiye'de bol şanslar

Fenerbahçe'nin efsanevi Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza, sarı lacivertli kulübün Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'la anlaşması hakkında sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. ''Brezilya’dan sizin başarılı olmanızı yürekten istiyorum. Bu harika insanlar ve ülkenin keyfini çıkarın. Başarılar” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de uzun süre kaptanlık yapan ve kulübün efsaneleri arasına giren Alex de Souza, sarı lacivertli kulübün anlaşmaya vardığı Jorge Jesus hakkında paylaşım yaptı. 

''BAŞARILI OLMANIZI YÜREKTEN İSTİYORUM''

Sosyal medya hesabından Jesus’a başarılar dileyen Alex de Souza, “Mister Jorge Jesus’a Türkiye’de bol şanslar. Umarım Portekiz ve Brezilya’da elde ettiği başarıları yakalarsınız. Brezilya’dan sizin başarılı olmanızı yürekten istiyorum. Bu harika insanlar ve ülkenin keyfini çıkarın. Başarılar” ifadelerini kullandı.

Altınay Savunma Teknolojileri 8 Mayıs'ta talep toplayacak Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu Saldırı hazırlığı yapan 7 PKK/YPG'li terörist öldürüldü!
Sonraki Haber