Alex de Souza Sao Paulo'da antrenör oldu

Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza, teknik direktörlük kariyeri için ilk adımı attı. Sambacı, Sao Paulo'da teknik direktör Hernan Crespo'nun ekibine katıldı. Sarı-Lacivertli taraftarlar Twitter'da Alex'i yorum yağmuruna tuttu.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı efsanesi Alex de Souza, Sao Paulo'da antrenörlük görevine getirildiğini açıkladı. Alex, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, resmi sözleşmeyi bugün imzaladığını belirtti.


Futbola ilk başladığı Sao Paulo'da şimdi antrenör olarak görev alacağına vurgu yapan Sambacı, şu ifadeleri kullandı; "04/02/95, Futbolda ilk profesyonel maçım. 02/04/21, Antrenör olarak sözleşmem başlıyor. Tarihlerin tesadüfü.. Aynı hisler ve aynı tutku..”

Fenerbahçe'den 2012'de olaylı şekilde ayrıldıktan sonra 3 sezon daha Coritiba'da forma giyen 43 yaşındaki Alex de Souza'nın bir gün Fenerbahçe'ye teknik direktör olarak dönmek istediği biliniyor... Taraftarlar Yoğurtçu Park'ına kendi aralarında para toplayarak yıldız ismin heykelini dikmişti.

İsmail Yüksek EURO 2024'e yetişmek için planını yaptı! Yolda yürüyen kadına kafa attı! Garson'un itirafları sonrası büyük FETÖ operasyonu!
Sonraki Haber