Alanya'da fuhuş operasyonu: Çok sayıda gözaltı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde polisin fuhuş operasyonunda Özbekistan, Gürcistan ve Kırgızistan uyruklu 6 kadın ile onları fuhuşa zorladığı iddia edilen 3 şüpheli gözaltına alındı.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, dün akşam saatlerinde Bektaş Mahallesi'ndeki bir villada fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Villaya düzenlenen baskında Gürcistan uyruklu Naura K. (30), Sophika S. (35) ile Kırgızistan uyruklu Raushan B. (29), Zhamilla O. (28) ve Özbekistan uyruklu Feruze M. (36) ile Khursanoy U. (29) yakalandı. Para karşılığı kadınları pazarladıkları iddia Yusuf G. (39)., Haşim G. (34) ve Metin D. (45) de gözaltına alındı.

Kadınlar sınır dışı edilmek üzere Antalya Göç İdaresi'ne teslim edilirken, fuhuşa aracılık ettiği iddia edilen şüpheliler ise polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! Sultangazi'de bir evden 4 kamyon çöp çıktı İstanbul'da metrobüs arızalandı! Uzun araç kuyruğu oluştu
Sonraki Haber