Aktifbank’tan 14 yaşa kadar olan araçlar için büyük fırsat! 330 TL öde, 200 bin TL'lik destek al!

Senenin son taşıt kredisi kampanyasını duyuran özel banka Aktifbank, yeni kampanyası kapsamında tüketicilere hem sıfır kilometre hem de ikinci el araç alımlarda destek vereceğini belirtti.

2021 yılının sonunda artan döviz kurlarından ötürü yüksek seviyelere ulaşan yedek parça maliyetleri, sıfır kilometre araç modellerinin tamamına ciddi zamların yansımasına sebep oldu. Sıfır kilometre araçların fiyatlarında yaşanan artış, ikinci el araç satış piyasasına da doğrudan etki etti. Bu durum yeni dönemde araç sahibi olmayı planlayan birçok tüketiciyi hayal kırıklığına uğratırken 2022 yılının başı itibari ile araç fiyatları tarihi seviyelere dayandı.

2019 yılında ortaya çıkan Covid- 19 salgını sebebi ile başlayan çip krizi, 2022 yılının başı itibari ile etkisini iyice arttırdı. Sıfır kilometre araçların üretim süreçlerini doğrudan etkileyen bu durum, hali hazırda zamlı olan fiyatlara yeni zamların yansımasına yol açtı. Aylardır 400 bin TL’nin altında satılık araç bulamayan tüketiciler, 24 Kasım tarihinde yürürlüğe giren ÖTV düzenlemesi ile heveslenseler de indirim yansıyan araçların bayilerde bulunmaması yeni bir hayal kırıklığını doğurdu.

Otomotiv sektöründe yaşanan tüm bu olumsuz gelişmelerin 2023 yılında katlanarak devam edeceğinin öngörülüyor olması, vatandaşları sene bitmeden araç satın alma telaşesine düşürdü. Birikimleri halen yetersiz olan birçok vatandaş banka kredilerine yönelirken Aktifbank’tan da yeni bir kredi kampanyası duyurusu geldi. Banka hem ikinci el hem de sıfır kilometre araç alımları için başvurulara açmış olduğu kredi kampanyasının detaylarını paylaştı.

AKTİFBANK TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI ARALIK 2022

Aralık ayı boyunca geçerli olacak olan kredi kampanyasını duyuran Aktifbank, söz konusu taşıt kredisi ürünü ile 14 yaşa kadar olan tüm araçlara destek verileceğini bildirdi. Azami vade sayısını 48 ay olarak duyurmuş olan banka, satın alınacak olan aracın fiyatına göre yüzde 70’e kadar kredi desteğinin sağlanacağını ifade etti.

AKTİFBANK TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASININ ÖRNEK HESAPLAMA TABLOSU

Aktifbank yeni taşıt kredisi kampanyasının örnek hesaplama tablosunu şu şekilde oluşturdu:

  • Kredi tutarı: 200 bin TL
  • Vade sayısı: 48 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 3,49
  • Taksit tutarı: 10.014,75 TL
Panathinaikos'ta Fatih Terim'in görevine son verilecek İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs açıklaması Müşterisinde "Milliyet Farkı" alan otelin cezası belli oldu
Sonraki Haber