Akşener ve Karamollaoğlu'nu yardımcısı yapacak!

Muharrem İnce, seçimi kazanırsa, Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu'nu başkan yardımcısı yapacağını ilan etti. Bu mesajın ardından akıllara, muhalefet partisi temsilcileri tarafından Devlet Bahçeli'ye yöneltilen mesnetsiz suçlamalar geldi... İnce'nin bu teklifi "Kimmiş koltuk sevdalısı" dedirtti

İstanbul'da ulusal gazetelerin, televizyonların ve internet sitelerinin genel yayın yönetmenleri ile bir araya gelen CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce seçimi kazandığı takdirde Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu'na başkan yardımcılığı teklif edeceğini açıkladı.

İnce, bu iki adaydan birinin kazanması durumunda, kendisinin de yardımcılığı kabul edeceğini söyleyerek, "Ben kazanırsam onlara (Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu) yardımcılık teklifinde bulunacağım. Ekonomi konusunda piyasalara ve topluma güven vererek başarı sağlayacağız." dedi.

BAHÇELİ'YE DEMEDİKLERİNİ BIRAKMAMIŞLARDI

Buna karşın, muhalefet partilerinin temsilcileri, Cumhur İttifakı'na dahil olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi "koltuk sahibi olmak için AK Parti ile pazarlık yapmak" ile suçlamıştı.

Bahçeli ise kendisine yöneltilen bu eleştirilere karşı, seçimden sonra, "Başkan Yardımcılığı" gibi bir görev beklentisi olmadığını net biçimde dile getirmişti.

Diş sararması nasıl geçer? Diş nasıl beyazlatılır? Esra Ezmeci'ye takipçisinden gelen soru şaşkına çevirdi! Altın talebi ilk çeyrekte merkez bankalarının alımlarıyla yükseldi
Sonraki Haber