Akrep Nalan'ın ani ölümü sanat camiasında büyük bir üzüntüye neden oldu

Bir döneme damgasını vuran 'Hayat Bilgisi' dizisinde hayat verdiği Fidan Hoca karakteri ile hafızalarda yer edinen “Akrep Nalan” lakaplı Füsun Nalan Açın, Muğla’nın Bodrum ilçesindeki evinde bakıcısı tarafından ölü olarak bulundu. 67 yaşında hayata veda eden Akrep Nalan'ın vefatı, sevenlerini, komşularını ve sanat camiasını yasa boğdu. Ünlü oyuncu ve ses sanatçısı Akrep Nalan'ın vefatının ardından ünlü isimler üzüntülerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdiler.

 “Akrep Nalan” olarak tanınan şarkıcı ve oyuncu Füsun Nalan Açın (67), Muğla’nın Bodrum ilçesindeki evinde bakıcısı tarafından ölü olarak bulundu. Bakıcısının Akrep Nalan’ı hareketsiz bir şekilde bulmasının ardından sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri Akrep Nalan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Solunum yetmezliği nedeniyle hayata veda eden Akrep Nalan’ın ani ölümü sevenlerini ve komşularını yasa boğdu.

Akrep Nalan'ın vefatının ardından sanat camiasının ünlü isimleri üzüntülerini sosyal medyadan dile getirdiler...

Tükenmişlik sendromu nedir? Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in bileti kesildi! İşte yeni adresi... Meteoroloji o illeri açıkladı! Toz taşınımı ve yerel yağışa dikkat! Uçakta korku dolu anlar! Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024!