Akıncı TİHA'nın teslimatına son 3 gün: Kınasını yaktık, askere uğurluyoruz

Bayraktar Akıncı TİHA'nın yuvadan uçmasına 3 gün kaldı. Baykar Savunma, Akıncı'nın 29 Ağustos'ta güvenlik güçlerine teslim edileceğini duyurdu. Selçuk Bayraktar da, "Kınasını yaktık, vatan görevi için askere uğurluyoruz" dedi.

This browser does not support the video element.

Baykar Savunma, Bayraktar Akıncı TİHA'nın 29 Ağustos'ta güvenlik güçlerine teslim edileceğini açıkladı.

Baykar Savunma Twitter hesabından Akıncı TİHA duyurusu yaptı. Sosyal medyadaki duyuruda, "Bayraktar Akıncı yuvadan uçmaya hazırlanıyor. Semalarımızın yılmaz bekçisi olacak Bayraktar Akıncı TİHA'nın güvenlik güçlerimize teslim edilmesine son 3 gün." denildi.

 


"KINASINI YAKTIK ASKERE UĞURLUYORUZ"

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar da yine sosyal medyadan açıklamada, "Önce emekledi, sonra yürüdü… Derken koştu, ardından uçtu. Gün geçti büyüdü. Şimdi de kınasını yaktık, vatan görevi için askere uğurluyoruz." ifadelerini kullandı.

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"