Akılalmaz tartışma! Kayınpeder kebap istedi, gelin tavuk yaptı...

Adana'da tavuk yemeği pişirmek için hazırllık yapan kadın ile gelininden kebap yapmasını isteyen kayınpederi arasında tartışma çıktı. Kısa sürede sopalı bıçaklı kavgaya dönüşen tartışmada kayınpederini bıçaklayan gelin, sopayla başından yaralandı.

This browser does not support the video element.

Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Tellidere Mahallesi'nde meydana gelen enteresan olayda iddiaya göre Emine Ö. (25), yemek yapmak için tavuk aldı.

KAYINPEDER SOPAYLA VURDU, GELİN BIÇAKLADI

Kayınpederi Mustafa Ö. (58) tavuğun akşam kebap yapılmasını istedi. Bu nedenle gelin ile kayınpeder arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce kayınpeder elindeki sopayla gelininin kafasına vurdu. Gelin de kayınpederini vücudunun iki yerinden bıçakladı.

GELİN VE KAYINPEDER AYRI HASTANELERE GÖTÜRÜLDÜ

Olayda her iki kişi yaralanırken, akrabaları ambulans çağırdı. Olay yerine gelen iki ambulansla Mustafa Ö. Seyhan Devlet Hastanesine, gelini ise Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı.

KAYINPEDERİN DURUMU AĞIR

Emine Ö. kendisini görüntüleyen basın mensuplarına da tepki gösterdi. Ameliyata alınan Mustafa Ö.'nün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Emine Ö. hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınırken aile gelinden şikayetçi olmadı.

Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim Hatalı park canından ediyordu! Sopayla bıçakla böyle saldırdılar İstanbul'da dolunay Çamlıca Kulesi ile görüntülendi