Akdeniz, Karadeniz, Ege, Güneydoğu! Türkiye bölgelerinin en güzel sonbahar rotaları

Doğanın yeşil tonlarından sıyrılarak sarılara ve allara büründüğü sonbahar hiç şüphesiz; uzun yürüyüşlerin, boş sokakların, yeni keşiflerin ve herşeyden önemlisi huzurun mevsimidir. Her mevsimin bütün güzelliklerini barındıran ülkemizde özellikle sonbaharda Akdeniz Bölgesi’nde denizin ve güneşin keyfini doyasıya çıkarabileceğiniz gibi, Doğu Anadolu Bölgesi’nin yüksek kesimlerinde kar yağışını izleyebilirsiniz. Siz yeterki isteyin. Türkiye bütün bölgeleriyle isteklerinize cevap verecektir.

Her mevsimin bütün güzelliklerini barındıran ülkemizde özellikle sonbaharda Akdeniz Bölgesi’nde sıcak denizin ve güneşin keyfini doyasıya çıkarabileceğiniz gibi, Doğu Anadolu Bölgesi’nin yüksek kesimlerinde kar yağışını izleyebilir, Karadeniz’in en yüksek rakımına çıkarak sonbaharın eşsiz havasını ciğerlerinize soluyabilirsiniz. Siz yeterki isteyin. Türkiye’nin bütün bölgeleri cüretkâr biçimde isteklerinize cevap verecektir. Türkiye bölgelerinin en güzel sonbahar rotalarını haberimizde listeledik.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları