AK Partili Şamil Tayyar: Soruşturmanın selameti açısından isabetli bir karar

KPSS soruları ile iddiaların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önce Devlet Denetleme Kurulu'na inceleme talimatı verdi, sonra da ÖSYM Başkanı Halis Aygün'ü görevden aldı. AK Partili Şamil Tayyar, soruşturmanın selameti açısından isabetli bir karar olduğunu söyledi.

31 Temmuz 2022 tarihinde düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda (KPSS) sorulan çok sayıda sorunun, Yediiklim Yayınları'nın deneme soru kitapçığındaki sorularla aynı olduğu iddia edilmişti.

ÖSYM iddiaları asılsız buldu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Denetleme Kurulu'na sınav sorularına inceleme talimatı verildi. Erdoğan ardından ÖSYM Başkanı Halis Aygün'ü görevden aldı.

AK Partili Şamil Tayyar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ÖSYM operasyonunun, tüm makam sahiplerine mesaj olduğunu ve soruşturmanın selameti açısından isabetli bir karar olduğunu söyledi.

Sosyal medyada paylaşım yapan Tayyar, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ÖSYM Başkanı Halis Aygün’ü görevden aldı. Soruşturmanın selameti açısından isabetli bir karar. Kalemine sağlık. Umarım. Cumhurbaşkanımızın ÖSYM operasyonu, tüm makam sahiplerine mesaj olur. Bu kritik süreçte hiçbirinin hata yapma lüksü yok." dedi.

Fatih Terim Panathinaikos'tan ayrıldığını açıkladı 28 Şubat davası sanıklarına af! Çetin Doğan tahliye edildi.. Merkez'in yıl sonu dolar beklentisi geriledi
Sonraki Haber