Ak Parti'li Numan Kurtulmuş ile Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan görüşme sonrası basın açıklaması

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz HÜDA PAR Genel Merkezini ziyaret etti. Ziyaret sonrası Numan Kurtulmuş ve Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu basın açıklamasında bulundu. İşte detaylar...

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz HÜDA PAR Genel Merkezi'nde Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu ile görüştü. 

Görüşme sonrası konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Bizi ortak bir noktaya getiren ilkelerimizdir. Görüşmelerimizi bugün devam ettirdik, netleştirdiğinde bu işin şekli nasıl olacağı sizlerle paylaşılacaktır. Bizlere gösterdikleri ev sahipliği için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte görüşmeler devam edecek." dedi.

Kurtulmuş, "Sistemin doğası gereği, partilerin arasında görüşmelerin olması kaçınılmazdır. Milletimizin hayrına kararların çıkacağının kanaatindeyim." şeklinde konuştu.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekariya Yapıcıoğlu ise, "Değerli basın mensupları hepiniz hoşgeldiniz. İki gün önce bir basın toplantısında 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek vereceğimizi açıklamıştık. Parlamento seçimlerine birlikte girme konusunda anlaşmaya vardık. Bunun nasıl olacağını belirleyeceğiz." dedi.

Jandarma her yerde şüphelileri arıyor! Marta Koyu kimlere neden ve nasıl veriliyor? İşte Slovakya Başbakanı Fico’nun sağlık durumu
Sonraki Haber