AK Parti'de 92 başkan 3 dönem kuralına takılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde 3 dönem belediye başkanlığı yapmış isimlerin istirahate çekileceğini belirtmişti. AK Parti'de 3 dönem belediye başkanlığı yapmış 92 isim mevcut. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın yanı sıra İstanbul'dan 8, Ankara'dan 4, Erzurum'dan 5 ilçenin belediye başkanı üçüncü dönemlerini dolduracak.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerde aday gösterilecek isimlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada 3 dönemlik başkanlar için "Üç dönem belediye başkanlığı yapmış arkadaşlarımızı da büyük oranda istirahate çekeceğiz. Tamamına yakını için geçerli. Ha ne olabilir? Dördüncü dönem bir başka yerde bir başka il veya ilçede belediye başkanı adayı olabilir" dedi.

Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları "Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı!