AK Parti yıllar sonra Kartal'ı geri almak üzere! Kıyasıya yarış var...

İstanbul'un Kartal ilçesi geçtiğimiz 15 yıllık CHP yönetiminde yerinde saydı, kaderine terk edilerek zamanla komşu ilçeler arasında köy görüntüsüne sahip ilçe halini aldı. Adeta Kartal ligden düştü. Yıllar önce Kartal’ a bağlı olan Pendik, Tuzla gibi ilçeler ise süper lige yükseldi. Kartallılar makus talihlerini çevirmek için AK Partı adayı Mimar Hüseyin Karakaya’yı başkan yapmaya kararlı görünüyor.

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya  yoğun temposu ile Kartallılarla buluşmaya devam ediyor. Prestij projeleri ile oldukça iddialı olan Mimar Karakaya, Kartal’ı başta İstanbul olmak üzere çevre illerin de uğrak yeri haline getireceğinin altını çiziyor. Kentsel dönüşüm vurgusu ile yola çıkan Karakaya, akıllı şehircilik, sürdürülebilir çevre, altyapı, sosyal belediyecilik, kültür sanat, gençlik, spor, eğitim ve turizmde de oldukça çarpıcı projelerle kamuoyunun karşısına çıktı, projeler büyük yankı uyandırdı.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Toz taşınımı, kuvvetli sağanak ve yükseklerde kar erimesine dikkat!