AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı paylaştı: Murat Kurum için hazırlıklar tamam!

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fahri Şahin sosyal medyada Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum'un seçimi kazanması halinde konuşma yapacağı standı kurdu.

This browser does not support the video element.

31 Mart yerel seçimlerine saatler kala AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fahri Şahin sosyal medyada Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'un olası zaferi için konuşma yapacağı standın hazırlıklarını paylaştı. 

"Mayıs 2023'teki gibi hazırız" cümleleri ile başlayan videoda "Seçim zaferinin hazırlıklarını tamamladık inşallah yarın hepimiz buradayız zaferi kutlamak için sonra da Saraçhane'ye gidiyoruz devralmak için" ifadeleri kullanıldı.

"Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam" FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI!