AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, konserde seyirciyle türkü söyledi

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Erzincan’da düzenlenen Murat Dalkılıç konseri öncesinde sahneye çıktı. Dalkılıç'ın yolda olduğunu belirterek, 'Sizi 5 dakika oyalayacağım' dedi ve türkü söylemeye başladı. Erzincan'a girdim ne güzel bağlar türküsünü söyleyen Binali Yıldırım, seyircinin 'Bir daha' tezahüratları üzerine Uzun ince bir yoldayım türküsünü söyledi.

This browser does not support the video element.

Erzincan’da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Murat Dalkılıç konseri öncesi sahneye çıkan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "Erzincan'a girdim ne güzel bağlar" türküsünü seslendirdi.

Seyircilerin "Bir daha, bir daha" diye ısrarının ardından Yıldırım, "Gençler siz sanatçıyı karıştırdınız, sanatçı geliyor." şeklinde karşılık verdi. Daha sonra seyircileri kıramayan Binali Yıldırım,  "Uzun ince bir yoldayım" türküsünü seslendirdi.

Havai fişek gösterisi sonrası sahneye çıkan Abdullah Çiçek de kız arkadaşı Cansel Akpınar'a, evlilik teklifinde bulundu. "Evet" cevabını alan genç,  AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım'dan nikah şahidi olma sözü aldı. Konser, Murat Dalkılıç'ın konseriyle devam etti.

İHA

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"