AK Parti, Cumhurbaşkanı yaptığı Genel Başkanı'nı geri dönüş kongresinde bağrına bastı!

Ak Parti’de ‘İkinci Erdoğan’ dönemi bugün yapılacak olağanüstü kongreyle başladı.Kongre için partililer salonu hınca hınç doldurdu. salona sığmayanlar için salonun dışında ekranlar kuruldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 998 gün sonra genel başkan seçileceği kongrede, 6 aylık reform adımlarının atılacağı yol haritasını açıklayacak. Başbakan Binali Yıldırım için tüzük değişikliği ile ilk kez genel başkan vekili makamı oluşturulacak. ‘Rabia’ tüzüğe girecek. Kongre ilklere sahne olacak.

Ak Parti’de ‘İkinci Erdoğan’ dönemi bugün yapılacak olağanüstü kongreyle başladı.Kongre için partililer salonu hınca hınç doldurdu. salona sığmayanlar için salonun dışında ekranlar kuruldu. 

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak"