AK Parti belgeleri tek tek paylaştı!

İstanbul seçimlerine yapılan itirazlardaki gerekçelerin belgelerini sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Biz, belge ve bilgiyle doğruyu yapma çabasındayız." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Twitter hesabından İstanbul seçimlerine yapılan itirazlar ve kendisi hakkında yapılan spekülasyonlar hakkında konuştu. Yavuz, ayrıca İstanbul seçimlerinde yapılan usulsüzlüklerle ilgili yeni belgeleri de tek tek paylaştı.

"TEK DERDİMİZ ŞÜPHELERİ YOK ETMEK"

Ali İhsan Yavuz şunları söyledi:

İstanbul seçimleriyle ilgili ilk günden bugüne derdimiz; yapılan kanunsuzlukları ortaya çıkartarak seçimin üzerindeki şüpheleri yok etmek üzere meseleyi YSK'nın gündemine taşımaktır. Yani biz, belge ve bilgiyle doğruyu yapma çabasındayız. Vatan için,hukuk için...

Oysa CHP ve bir kısım çevreler, meselenin üzerini örtmeye çalışmakta, bunca kanunsuz yapılan iş ve işlemlerin tartışılmasının önünü kapatmakta ve en önemli seçim yolsuzluğunu görmezden gelmektedir. 'Kanun ne söylerse söylesin yeter ki İstanbul bizim olsun' tavrındadırlar.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...