AK Parti Başkan Adayı Oğuz’dan vatandaşa söz!

AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz, “İnşallah, 31 Mart’ta 15 yıldır ilçemize büyük hizmetler yapan Lokman Başkan’ımızdan bu bayrağı sizlerin desteği ile devralacağım. Söz veriyorum, bu hizmet bayrağı daha yüksek noktalara taşımak için var gücümle çalışacağım” dedi.

AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz’un, ilçedeki TOKİ konutları mevkiinde bulunan seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı. Seçim bürosunun açılışına Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz, AK Parti İlçe Başkanı Ali Yıldıztepe, MHP İlçe Başkanı Mustafa Avcı ve AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Özdemir, AK Parti ve MHP teşkilatı üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek